Sitemap Print

Skal du bruge kunstige planter?


Hilmar’s har flotte naturtro kunstige planter, blomster og træer


Skal du bruge kunstige planter til kontoret, butikken eller receptionen? Hilmar’s har flotte naturtro planter, blomster og træer, der skaber en imødekommende og hyggelig atmosfære. Vi er kvalitet og personlig service. 
 
Imiterede planter (også kendt som silkeplanter) er et rigtig godt og billigt alternativ til rigtige levende planter. Kunstige planter vil aldrig fuldt ud kunne erstatte rigtige planter, men vores planter kommer rigtig tæt på. Vi fører kun produkter af høj kvalitet, fremstillet med de nyeste materialer og metoder. Vores leverandører er håndplukket på vores indkøbsture til bland andet fjernøsten, hvor de bedste silkeplanter fremstilles. Det sikrer dig kvalitet og garanti for et godt resultat.
 
Vi bestræber os på at have et stort og interessant varesortiment, med produkter som du ikke finder andre steder. Vi hjælper også gerne med særlige ønsker, som for eksempel ekstra store planter, træer, palmer eller lignende. Leder du efter en vare som du ikke kan finde andre steder, så hør med os. Vi bestiller gerne hjem for dig.
 
Skal du bruge kunstige planter så kontakt os fra Hilmar’s eller klik ind på vores hjemmeside. Vi har Danmarks største og bedste udvalg og vi leverer til hele landet. Bestil i dag og hav din ordre i morgen. Vi ser frem til at modtage din ordre! 

 

 

s