Sitemap Print

Skal du bruge teaterdekoration, kunstige træer og planter


Hilmar's har Danmarks største udvalg af teaterdekorationer


Hilmar’s har alt du behøver i teaterdekoration. Vi står for kvalitet og personlig service. Skal du bruge kunstige planter, træer, palmer? Kunstige blomster? Så har vi det du skal bruge. Hilmar’s er Danmarks førende i kunstige planter og træer til teaterdekoration og har været det i mere end 20 år.

 
Kunstige planter kan aldrig helt erstatte rigtige planter, men udviklinger er gået stærkt de seneste år og der udvikles løbende nye effektive metoder og nye materialer. Vores producenter, udvalgt over flere år og mange indkøbsture, har som mål at skabe teaterdekorationer og kunstige planter som er så tæt på den levende plante som muligt. Målet er ikke bare at ‘se ud som’, men ‘at føles som’.
 
På vores hjemmeside kan du vores store udvalg, men har du særlige ønsker står vi også til rådighed. Vi kan bestille særlige ønsker hjem fra vores producenter og kan levere direkte til døren.
 
Teaterdekorationer skal hjælpe med at skabe illusionen, så skuespillerne kan udfolde sig, og publikum kan leve sig ind i stykket. Det forstår vi hos Hilmar’s.
 
Skal du bruge teaterdekoration, kunstige træer og planter, så klik ind på vores hjemmeside og se hvordan vi kan hjælpe dig. Vi leverer til hele landet. Bestiller du i dag kan du have din ordre i morgen. Vi glæder os til at modtage din ordre!